Risteilyt

Kultareitti - risteily

     

 

Jo vuodesta 1957 "Suomen kultareitti" risteilyt

 

Varaa paikkasi  ja tarkista lähtöaika sekä paikkatilanne numerosta 05 389 881. Vuoroajat lähtevät aina klo 14.10, mutta muiden risteilyjen lähdöt tai kesto saattaa muuttua tilaavan ryhmän mukaan.

 

Purjehduskausi 15.5 -15.9. Tilausristeilyiden aikataulut voidaan räätälöidä erilaisten tarpeiden ja/tai aikataulujen mukaan ennakkovarauksin,  Kultapaketit mahdollisia ajalla 15.5 -15.9 ryhmille tilauksesta sis. lounas ja risteily. Risteilyn kesto n.2 tuntia. Jos ryhmä haluaa nauttia Karhulahdessa nuotiokahvit ja grillata makkarat (ennakkovaraus), risteilyn kesto pidentyy n. 1 tunnilla. Alukseen mahtuu n. 100 hlöä ja Tuletar II on rekisteröity 120:lle.

 

Reittiliikenne eli vuoroajot ajalla 10.6 -20.8      20€/aikuiset    10€/lapset (4-12-vuotiaat).

 

Lähdöt ovat joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai kello 14.10. Kesto n. 3 tuntia. Mahdollisuus makkaranpaistoon ja nuotiokahveihin Karhulahdessa. Kahvin, makkaran ja pullan hinta 10€/hlö. Toivotaan ennakkovarausta vastaanottoon, ennen risteilyä.

 

Heinäkuussa myös sunnuntaisin lähtö klo 10.00. Kesto n. 2 tuntia. (ei kahvitusta ja makkaranpaistoa)

 

Laivana on Tuuletar II. Ryhmille tilauksesta myös luokkaretki-, karaokeristeilyjä tai spesifioituja risteilyjä kuten hää-,  synttäri- tai vienti- tai haku- risteilyt  Repovedellä ja Vuohijärvellä. Kysy tarjousta p. 05 389 881

 

Ryhmille Kultapaketti sis. lounas ja risteily 40€/hlö. Minimi ryhmäkoko 25 hlö.  Kysy tarjousta. Yksityisristeilyt hinnointellaan aikaperusteisesti.

 

     

 

Reitti kulkee Vuohijärveltä Repoveden puolelle, matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan, jossa myös kalliomaalaus nähtävillä, Mustalammen näkötornin ja Kuutinlahden uittorännin.

 

Voit myös tutustua viehättävään kappeliin Mäntysaaressa, joka on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa. Matkan aikana kuullaan historiikit ja tarut sekä yhdessä lauletaan tietysti merimieslaulut.

 

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä. Vuoroajolla mahdollisuus nokipannukahveihin ja makkaranpaistoon Karhulahdessa.

Jos haluatte nauttia kauniista Suomen luonnosta järviteitse, kannattaa ehdottomasti astua laivaan!